Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Facilitati

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 87 hoteluri

Mahdia, Tunisia

LOCALIZAREHotelul este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje ale Mahdiei la 45 km de aeroportul international din Monastir si la 220 km de aeroportul international din TunisCAZAREHotelul dispune de camere duble si apartamente dotate cu facilit . . .

Hotelul este situat pe esplanada Yasmine Hammamet in fata Marinei Este in apropierea celor 2 terenuri de golf Yasmine si CitrusSe afla la 39 km de aeroportul Nefidha  Hotelul are 300 de camere 11 suite si apartamente Standard room  camera standard  d . . .

Monastir, Tunisia
Port el Kantaoui, Tunisia

Lella Baya Thalasso 4 este situat la 10 km de centrul orasului Hammamet in zona Yasmine Hammamet la 40 km de aeroportul Enfidha-Hammamet Hotelul dispune de de 245 de camere dotate cu toate facilitatile necesareStandard room- camera dispune de 1 pat m . . .

Hammamet, Tunisia

LOCALIZAREHotelul Alhambra Thalasso este situat in zona Yasmine Hammamet la 10 km de centrul orasului Hammamet si la 31 km de aeroportul Enfidha InternationalCAZAREHotelul dispune de 163 de camere 6 apartamente si 15 suite 70-80 mp dotate cu baie cu . . .

Sousse, Tunisia

DescriereDeschis în anul 2016 pe o suprafaţă de cca 50000 mp hotelul este situat pe malul Mării Mediterane la 500 m de portul de agrement Port El Kantaoui animat cu restaurante baruri magazine de suveniruri şi la 12 km de centrul oraşului Sousse 139 . . .