Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 169 hoteluri

Locatie Insula Corfu statiunea Anemomilos Garitsa la 1 km de partea veche a orasului Corfu si aeroportHotelul renovat in 20122013 situat in prima linie de la mare Magazine baruri si restaurante la 200 m de hotelRecomandari Hotelul rafinat în apropier . . .

Locatie Insula Corfu la 300 m de centrul statiunii Dassia la 11 km de centrul orasului Corfu si la 12 km de aeroportRecomandari Un mic hotel cu o zonă verde confortabilă situat lângă plajă Camere spațioase restaurant și baruri piscină internet club p . . .

Locatie Insula Corfu statiunea Agios Ioannis Peristeron la 17 km de centrul orasului Corfu si de aeroport Hotelul a fost renovat in 2014Recomandari Hotel de lux situat pe plaja cu design rafinat vederi minunate spre mare camere spatioase si confortab . . .

Locatie La 300 m de centrul statiunii Agios Ioannis Peristeron la 17 km de centrul orașului Corfu și de aeroport Hotelul a fost construit în 2017Situat lângă hotelul Marbella din CorfuRecomandari Noul hotel de lux se deschide în vara anului 2018Plajă . . .

Locatie Insula Corfu statiunea Agios Spiridon la 40 km de centrul orasului Corfu si aeroportRecomandari Hotel situat in apropiere de plaja cu privelisti uimitoare design modern o gama variata de camere spatioase restaurante baruri facilitati pentru c . . .

Locatie Insula Corfu la 300 m de centrul statiunii Benitses la 12 km de orasul Corfu la 11 km de aeroportul Ioannis KapodistriasRecomandari Hotel economic situat la mica distanta de plaja cu un stil simplist o gama larga de camere cu chicineta bar ac . . .

Locatie Insula Corfu statiunea Agios Petros la 2 km de statiunea Lefkimi la 45 km de centrul orasului Corfu si de aeroportHotel complet renovat in 2010Recomandari Hotel cu spatii verzi frumos amenajate cu plaja de nisip privata camere spatioase si co . . .

Locatie Corfu la 600 de metri de statiunea Agios Gordios la 19 km de centrul Corfu si de aeroport Acesta consta dintr-o cladire principala si bungalow-uriRecomandari Hotelul este situat pe un deal în fața mării Teritoriu frumos vederi panoramice o se . . .

Locatie Insula Corfu Kontoyalos la 17 km de statiunea Pelekas la 14 km de centrul orasului Corfu si de aeroportRecomandari Vederi panoramice la mare plaja cu nisip si camere confortabile restaurante si baruri piscine animatie servicii pentru copiiDes . . .

Locatie Insula Corfu la 300 m de centrul statiunii Benitses la 12 km de centrul orasului Corfu si de aeroport Recomandari Hotel mic situat pe plaja ofera vederi magnifice spre mare si spre munte Camere decorate intr-un stil simplist spatioase hotelul . . .

Locatie Insula Corfu statiunea Messonghi la 22 de km de centrul orasului Corfu si de aeroportRecomandari Complex hotelier de dimensiune mare format dintr-o cladire cu cinci etaje Poseidon o cladire cu trei etaje Riverside cladiri cu un etaj River Hou . . .

Locatie Insula Corfu statiunea Gouvia la 7 km de centrul orasului Corfu la 9 km de aeroport la 6 km de portRecomandari Hotel mic si linistit situat langa plaja cu gradina frumos amenajata bar camere spatioase design modern atmosfera calda familiara c . . .

Corfu

Locatie Insula Corfu statiunea Acharavi la 35 km de aeroport și la 37 km de CorfuRecomandari Un mic hotel confortabil camere moderne și elegante piscină internet bar servicii de înalta caliatateDescriere camere Un total de 38 camere Doubles Premium . . .

Locatie Coasta Kommeno lângă Guwi la 9 km de centrul orașului Corfu la 12 km de aeroport 3 clădiri în stil tradiționalRecomandari Hotelul confortabil este situat pe un deal Zona verde piscina baruri internet camere confortabile servicii de calitateDe . . .