Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 232 hoteluri

Locatie Peninsula Sithonia in Psakoudia langa Gerakini la 18 km de Polygyros la 20 km de Mudanya la 60 km de aeroportul Macedonia din Thessaloniki la 80 km de Thessaloniki Format din 11 cladiri cu cate 2 etajeRecomandari Zone verzi extinse stil simpl . . .

Locatie Peninsula Sithonia la 800 m de centrul statiunii Metamorfosi la 80 km de aeroportul Makedonia SalonicRecomandari Hotel mic si confortabil situat in apropiere de plaja Spatiu verde amenajat studiouri si apartamente spatioase acces gratuit la i . . .

Locatie Halkidiki localitatea Fourka la 90 km de aeroportul Makedonia Salonic Vedere pitoreasca a dealurilor acoperite cu paduri de pini Este format din sase cladiri cu trei etaje Partial renovat in 2012Recomandari Hotel elegant situat pe plaja cu ni . . .

Locatie Peninsula Kassandra sat Hanioti la 95 km departare de aeroportul Macedonia din Salonic Cladirea are trei etaje si se afla in primul rand litoral Hotelul este nou construit in 2014Recomandari Hotel mic si modern localizat pe plaja in pitorescu . . .

Locatie Hotelul este situat in Peninsula Athos la 600 m de centrul orasului Ouranoupoli la 125 km de aeroportul Macedonia SalonicHotelul este construit pe o colina la 100 de metri de drumul principal Renovat in 2010Recomandari Hotel economic construi . . .

Locatie Peninsula Kassandra la 25 km de Kallithea 75 km de aeroportul Macedonia din SalonicRecomandari Locatie avantajoasa in apropierea unor locuri magnifice Situat intr-o zona izolata si linistita ideal pentru cei in cautarea unui loc de vacanta re . . .

Locatie LocalizarePeninsula Kassandra la 2 km de  Kallithea la 80 km de aeroportul Makedonia Salonic Imparte teritoriul cu hotelul Athos Palace parte a lantului hotelier G-Hotels format dintr-o cladire principala cu 9 etaje si bungalouriNumeroase clu . . .

Locatie Hotelul este situat in Peninsula Athos la 400 de metri de centrul orasului Ouranoupoli la 15 km de Ierissos 125 km de aeroportul din SalonicRecomandari Hotel mic camere spatioase si confortabile vedere spre mare stil modern Situat in apropier . . .

Locatie Distanța de la aeroport este de 120 kmRecomandari Un complex luxos de vile și apartamente este situat în colțul paradisului din Kassandra pe țărmul pitoresc al Mării Egee și printre copacii de măslini și conifere Vacanță relaxantă în vile de . . .

Locatie Situat in Peninsula Kassandra Afitos la 70 km de aeroportul Macedonia din Salonic Este format din 8 bungalouriRecomandari Hotel rafinat de tip boutique situat in pitorescul sat de vacanta Afitos Ofera o varietate de apartamente de lux restaur . . .

Locatie La doar 30 de minute de Aeroportul Internațional Hotelul Thessaloniki Pomegranate Wellness Spa este situat ideal pe coasta de vest a Peninsulei Halkidiki între două golfuri cu vedere spre Muntele Olimp și Muntele Athos Designul modern al hote . . .

Locatie Peninsula Kassandra la 200 de metri de localitatea Hanioti la 100 km de aeroportul Makedonia Salonic Recomandari Hotel confortabil situat pe plaja in renumita staiune Hanioti Camere spatioase confortabile restaurant bar piscina internet atmos . . .