Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 59 hoteluri

Thassos, Grecia

Locatie Stațiunea Skala Potamyas la 30 km de portul Prinu la 11 km de portul Limenas la 25 km de aeroportul Megas Alexandros din KavalaRecomandari Complex hotelier mic aproape de plaja cu nisip Peisaj magnific camere confortabile si spatioase cu toat . . .

Locatie LocalizareSituat in Limenas Thassos la 5 minute de portul Limenas la 135 km de portul PrinosPlajaLa 200 m nisip si pietris la 700 m cu nisip Sezlonguri umbrele - contra costRecomandari Hotel mic si primitor situat in apropiere de port Local . . .

Locatie In centrul orasului Limenaria la 20 km de portul Prince si la 40 km de portul din Limenas ThassosRecomandari Complex mic de apartamente in centrul statiunii Limenari Cladire cu 3 etaje Camere spatioase cu bucatarie internet La o distanta mica . . .

Locatie Stațiunea Chrisi Amoudia la 12 km de portul Limenas Thassos la 20 km de aeroportul Megas Alexandros din Kavala Recomandari In Stil amfiteatru vederi magnifice camere confortabile internet restaurant bar servicii la nivel inaltDescriere camere . . .

Thassos

Locatie Skala Prinou lângă port la 17 km de portul Limenas la 30 km de Limenaria și Potos la 25 km de aeroportul Megas Alexandros din KavalaRecomandari Un mic hotel economic aproape de port stil simplist acces la internet restaurantDescriere camere T . . .

Locatie Situat in localitatea Skala Rahoni la 12 km de capitala insulei - Limenas la 12 km de portul Limenas la 4 km de localitatea Skala Prinu la 23 km de aeroportul Megas Alexandros din KavalaRenovat parțial în 2018 camere superioare renovateRecoma . . .

Locatie 400 m de centrul Limenas la 200 de metri de portul Limenas Thassos 16 km de port 220 km de aeroport Macedonia din Salonic Cladire cu doua etajeRecomandari Hotel economic este situat la mica distanta de centrul orașului si de portul Limenas Ca . . .

Locatie Hotelul este situat pe coasta de sud-vest a insulei la 15 km de Skala Prinou la 12 km de portul Limenas insula Thasos la 40 km de orasul Kavala 220 km de aeroportul Macedonia Salonic La 26 km de aeroportul Megas Alexandros Kavala Se compune d . . .

Locatie Situat in localitatea Dassilio la 1 km de statiunea Skala Prinou la 19 km de portul Limenas la 30 km de statiunea Limenaria si Potos la 25 km de aeroportul Megas Alexandros din KavalaRecomandari Hotel mic situat la mica distanta de plaja cu n . . .

Locatie La 2 km de portul Limenas în insula Thasos la 16 km de portul Prinu la 40 km de orașul Kavala la 220 km de aeroportul Macedonia din Salonic la 14 km de aeroportul Megas Alexandros din KavalaHotelul a fost parțial renovat în 2017-2018Recomanda . . .

Locatie Chrisi Amudja la 30 km de portul Prinu la 12 km de portul Limenas la 27 km de aeroportul Megas Alexandros din Kavala Format din 2 clădiri O clădire este nouă cele mai multe apartamente Junior sunt situate în eaRecomandari Mic hotel situat pe . . .

Locatie În zona Pefkari la 1 km de centrul stațiunii Potos la 35 km de capitala insulei Thassos Limenas la 38 km de aeroportul Megas Alexandros KavalaRecomandari Hotel mic si confortabil amplasat pe panta unui deal verde cu o vedere impresionanta spr . . .

Locatie Satul Skala Rachoniou la 12 km de capitala insulei si portul Limenas la 3 km de sat Skala PrinouRecomandari Hotel economic Zone verzi confortabile piscină bar internet serviciiDescriere camere Un total de 15 camere Double RoomsFacilitati aer . . .

Thassos

Locatie Skala Prinou la 17 km de portul Limenas la 30 km de Limenaria și Potos la 25 km de Aeroportul Megas Alexandros KavalaRecomandari Un mic hotel economic aproape de mare stil simplist bar internetDescriere camere Total 8 camere Singles Standard . . .