Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 164 hoteluri

Laganas, Grecia

Hotelul Astir Palace 4 situat chiar pe plaja de nisip Laganas ofera o piscina în aer liber o terasă la soare cu sezlonguri si un snack bar amplasat langa piscina Aer conditionat contra cost 3 eurozi gratuit doar in lunile Iulie si August Frigide . . .

Locatie Insula Zakynthos la 300 m de centrul statiunii Laganas la 6 km de aeroport la 8 km de orasul si portul insuleiPrima linie a marii trei cladiri cu patru etaje Magazine restaurante baruri cafenele - la 300 m de hotelRecomandari Hotel economic c . . .

Locatie Insula Zakynthos la 500 m de centrul statiunii Laganas la 5 km de aeroport la 8 km de orasRenovat in 2015-2016   Recomandari Hotel cu spatii verzi ingrijite camere confortabile restaurant baruri piscina acces la internet servicii de inalta ca . . .

Locatie Insula Zakynthos la 300 m de centrul satului Laganas la 6 km de aeroport la 8 km de oraș și de portul insuleiHotelul a fost renovat în 2015-2016Recomandari Hotelul dispune de spatii verzi ingrijite gradina exterioara palmieri piscina restaura . . .

Locatie Insula Zakynthos statiunea Amoudi la 4 km de statiunea Tsilivi la 12 km de orasul Zakynthos si portul insulei la 15 km de aeroportRecomandari Vile situate intr-o frumoasa zona rurala cu multa vegetatie in apropierea marii Atmosfera calda prie . . .

Locatie Insula Zakynthos la 400 m de centrul statiunii Laganas la 6 km de aeroport la 8 km de orasul si portul insuleiRecomandari Hotel mic situat intr-o zona frumoasa Camere spatioase cu chicineta restaurant bar piscina loc de joaca pentru copii acc . . .

Locatie Insula Zakynthos Argassi la 5 km de capitala la 6 km de aeroport Compus din 3 clădiriRecomandari Hotel economic cu acces direct la mare zonă linistita restaurant bar pe plajă acces la internet servicii de înaltă calitateDescriere camere Total . . .

Locatie Statiunea Ksirokastelo 25 km de la centrul statiunii Vasilikos la 9 km de centru si de portul din Zakynthos la 12 km de aeroport Recomandari Hotel economic situat in apropiere de plaja Camere spatioase cu chicineta restaurant bar piscina serv . . .

Locatie Distanta de la aeroport de 35kmRecomandari De inchiriat vila cu o suprafata de 80 de metri patrati Vila este complet mobilată și utilataCu vedere la mare munțiplaja cu pietriș plajă stâncoasăDescriere camere Sunt 2 dormitoareCameră 1 pat dubl . . .

Locatie Insula Zakynthos hotel situat in centrul orasului Zakynthos la 3 km de aeroport la 1 km de portul insuleiRecomandari Hotel mic si linistit Hotelul dispune de camere confortabile bar piscina pe acoperis acces la internet centru fitness servici . . .

Zakynthos

Locatie Insula Zakynthos la 800 m distanta de centrul statiunii Laganas la 4 km de aeroport la 7 km de oraș și de portul insuleiRecomandari Hotel situat pe plaja intr-o zonă plina de verdeata dispune de camere confortabile restaurant piscină bar inte . . .

Locatie Insula Zakynthos statiunea Argasi la 8 km de aeroport la 3 km de portul de pe insula Trei cladiri fiecare cu liftRecomandari Situat intr-o zona linistita Hotelul dispune de camerele confortabile servicii de inalta calitate restaurant trei bar . . .

Locatie Insula Zakynthos la 700 de metri de statiunea Tragaki la 2 km de statiunea Tsilivi la 6 km de orasul Zakynthos la doar 11 km de aeroport Noul complex a fost construit in 2014 cladire cu doua etajeRecomandari Numai pentru adulti Copii peste . . .

Locatie Insula Zakynthos la 100 m de centrul statiunii Kalamaki la 1 km de statiunea Laganas la 5 km de orasul Zakynthos si la 3 km de aeroportMagazine taverne si baruri - la 300 m de hotelRecomandari Situat intr-o zona frumoasa si linistita construi . . .

Locatie Insula Zakynthos la 250 m de centrul statiunii Tsilivi la 8 km de aeroport si la 3 km de orasul Zakynthos si portul insuleiRecomandari Zona linistita camere confortabile piscina acces la internet baruri animatie servicii de calitate La cativa . . .