Descriere hotel

Iberostar Kuriat Palace 5* s-a deschis în primăvara anului 2019, pe malul mării.


Principalele puncte de atracție

Hotel nou, deschis în anul 2019

Situat pe plajă

Acces la internet Wi-fi pe întreg domeniul hotelului

Zonă Adults Only


Regim de masă

All Inclusive:

- Mic dejun, prânz şi cină - tip bufet

- Lobby Bar: băuturi alcoolice şi non-alcoolice locale

- Mini-bar alimentat zilnic cu apă

- Acces la internet Wi-fi pe întreg domeniul hotelului, sală de fitness, jacuzzi, yoga, jocuri la piscină, boccia, darts, ping pong, volei, tir cu arcul, program de animație.


Locatia

Iberostar Kuriat Palace 5* este situat la 7 km de Monastir, la 1 km de aeroport și la 15 km de Sousse.


Soare si mare

Plajă proprie cu nisip; piscină exterioară, piscină interioară, Aquafun; Umbrele și șezlonguri gratuite atât la plajă, cât și la piscină.


Restaurante si baruri

Restaurant principal, restaurant tematic, Main Bar, Beach Bar & Pool Bar (deschis în intervalul orar 10:00-18:00).


Sport și relaxare

Centru Spa (saună, hammam, masaje), sală de fitness, jacuzzi, yoga, jocuri la piscină, boccia, darts, ping pong, volei, tir cu arcul, program de animație, sporturi nautice, teren de golf în apropiere.


Facilități pentru copii

Star Camp (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, în intervalul orar 10:00-12:00 și 15:00-17:00), piscină, mini disco, baby-sitter (la cerere, contra cost), program de animaţii, spațiu de joacă, scaune şi meniu în restaurant, baby-sitter (contra cost).


Facilități gratuite

Acces la internet Wi-fi pe întreg domeniul hotelului, sală de fitness, jacuzzi, yoga, jocuri la piscină, boccia, darts, ping pong, volei, tir cu arcul, program de animație.


Facilități contra cost

Centru Spa (saună, hammam, masaje), săli de conferință, servicii de călcătorie, servicii de spălătorie, sporturi nautice, teren de golf în apropiere.


Bine de stiut

Hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități.


Facilități si dotari camere

Hotelul este format dintr-o clădire cu trei etaje și dispune de 382 de camere împărțite astfel: camere standard cu vedere la grădină (cca. 36 mp), camere standard cu vedere la mare (cca. 36 mp), camere superior cu vedere la mare (cca. 42 mp), camere superior cu vedere la grădină (cca. 42 mp), camere familiale superior cu vedere la grădină (cca. 58 mp), camere familiale superior cu vedere la mare (cca. 58 mp), camere cvadruple cu vedere la mare (cca. 45 mp), camere cvadruple cu vedere la grădină (cca. 45 mp), camere Star Prestige cu vedere la mare (cca. 44 mp), camere Star Prestige cu vedere la grădină (cca. 44 mp), suite Star Prestige (cca. 60 mp).

Camerele și zona Star Prestige sunt dedicate persoanelor cu vârsta minimă de 16 ani.

Dotări camere: baie proprie cu cadă/ duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, mini-bar (alimentat zilnic cu apă), seif, facilități pentru ceai/ cafea, balcon/ terasă.Detalii transport avion:
  • Cod zbor: JAW2563
  • Plecare: (SUJ) 09.06.2020 13:00:00   -   (MIR) 09.06.2020 13:50:00
  • Intoarcere: (MIR) 16.06.2020 07:20:00   -   (SUJ) 16.06.2020 12:10:00

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Satu Mare catre Iberostar Kuriat Palace , Monastir, Tunisia